Over Architectenbureau Keunen

Kantoor 142

De vertrouwensband tussen bouwheer en architect staat centraal, zowel in studie- en ontwerpfase, als in de uitvoering van het project.

Projecten

De projectwaaier van ons Architectenbureau Keunen richt zich niet alleen op industriële gebouwen en kantoren, maar ook op residentiële projecten. Dit zowel in de categorie van de verbouwingen als in het segment van de nieuwbouwprojecten.

Hierbij specialiseren wij ons in de totaalopvolging van projecten, gaande van het uitwerken van een ontwerp of masterplan tot de gedetailleerde coördinatie, planning, opvolging en begeleiding in de oplevering. Dit alles in het bijzonder binnen het thema van de reconversie en uitbreiding van bestaande en nieuwe industriële sites, waarbij bijzondere aandacht is voor de continuïteit van de lopende bedrijfsvoering.

JK 65 071

Werkwijze

Een vrijblijvend gesprek, bij ons op kantoor of op de projectlocatie, staat steeds voorop bij nieuwe projecten. Zo’n gesprek is de unieke kans om de wensen en stedenbouwkundige mogelijkheden uitgebreid te bespreken, alsook om onze manier van werken en samenwerkingsmogelijkheden gedetailleerd te bespreken.

Naar aanleiding van het verkennend gesprek kan desgewenst een samenwerkingsvoorstel worden geformuleerd.

Kantoor 208

Ontstaan

Na een ervaring in de bekistingssector en de uitdaging als architect-projectleider van grote industriële projecten, wordt vanuit de passie voor het ontwerpen en de ambitie om ook zelf projecten te realiseren, Architectenbureau Keunen opgericht in 2014.
Door de jaren heen groeit het bureau verder uit tot een team met een mix van uiteenlopende kwaliteiten en ervaringen binnen de architectuur-, bouw- en grafische wereld.

Kantoor 228